• НАШИТЕ ПРОДУКТИ

       Базата, на която се произвеждат светещите бои на компанията ЛУКС НОКС, е луминофор от изключително високо качество. Светещата в тъмното боя съответства на всички общоприети норми и показатели за безопасност.

     

       Боядисаният със светеща боя предмет придобива ефекта на излъчване на светлина в тъмното. Акумулирайки енергията на светлината през деня или от изкуствено осветление, изображението нанесено върху предмета започва да свети през тъмната част на денонощието или при изключено осветление като отдава цялата акумулирана от него енергия. Благодарение на иновационните технологии светещите бои светят до 10-12 часа, което позволява да се създават уникални единични предмети или цели партиди от оригинални стоки.

     

     

        Светещите в тъмното бои с ТМ LUXNOX успешно навлизат в редица сфери на нашият живот !

     

     

     

     

     ЗА СТРОИТЕЛСТВОТО

     

        Светеща боя LUXNOX ® за вътрешна декорация  - дава неограничени възможности при оформяне на вътрешни пространство . Широки възможности и смели     дизайнерски решения!

     

        Светеща  полимерна мазилка LUXNOX ®  - иновативен продукт , предназначен за външна и вътрешна употреба. Големи възможности в пространственото   оформяне на блокове , къщи , на цели комплекси!

     

        Светеща фуга LUXNOX ® - напълно готов продукт за употреба! С отлични качества! Използа се за запълване на фуги и придава светлинен ефект в тъмното!       

     

        Светеща боя за бетон и камък LUXNOX ® - естествен и изкуствен,както и върху тухли.Тази светеща боя дава невероятни възможности за оригинално декориране на фрагменти от къщи, бордюри, пътечки и алеи, за боядисване на каменните плочи или фугите между тях. Свети в абсолютен мрак , без кабели и батерии !

     

        Флуоресцентна боя за бетон и камък LUXNOX ® - свети само при УВ светлина ! За външна и вътрешна употреба ! Предлага се в 8 цвята / розово , червено , жълто , оранжево , синьо , зелено , цикламено и виолетово / 

     

     

        Светеща боя за дърво LUXNOX ®  - идеална за нанасяне върху дървени повърхности както за създаване на покривен слой, така и за нанасяне на изображения. С нейна помощ много дървени изделия,  намиращи се постоянно около нас, които дори не забелязваме, могат да бъдат превърнати в ярки и     забележителни неща  благодарение на светещите бои. Гамата на тези бои непрекъснато се обогатява и допълва с нови и нови видове. Всичките видове боя от тази гама се   произвеждат в седем цвята.

     

        Флуоресцентна боя за дърво LUXNOX ® - свети само при УВ светлина в ярки неонови тонове! За външна и вътрешна употреба. 

     

     ЗА АВТОТУНИНГ И БОЯДИСВАНЕ НА АВТОМОБИЛИ  

     

         Светеща боя LUXNOX ® професионал - предназначена за професионална употреба двукомпонентна . За нанасяне върху метални повърхности . Дава широки  възможности в айрографията и тунитга ! Свети в абсолютен мрак , без батерии е кабели!

     

         Светеща боя за метал - на водна база . Лесна за работа , придава невероятен светлинен ефект в тъмното върху металната повърхност. Може да се нанася върху джанти , метални врати , профили и др.

     

     

     ЗА ЛОВЦИ И РИБАРИ

     

        Светеща боя за рибари - може да се нанася върху плувки , което прави нощния риболов изключително удачен.

     

        Светеща боя за ловци - вече може да си позволите лов и в тъмното . Боята се нанася върху мерника или мушката. 

     

     

    ЗА РЕКЛАМА

     

        Светеща боя за винил - за надписи и нанасяне на изображения върху  фолио или винил както чрез ситопечат така също и рисуване с четка. Създаваните по този начин лепенки, външна и вътрешна реклама и други произведения, се отличават с оригинален външен вид, привличащ към себе погледите на хората.

     

     

    ЗА ДЕКОРАЦИЯ 

     

        Светеща боя за стъкло - Съдовете изрисувани със светеща боя придобиват изцяло нов вид.С помощта на светещата боя може да се създават уникални витражи за домашно или обществено ползване. 

     

     

        Светеща боя за текстил - смело дизайнерско решение за представяне на своите колекции ! Както и възможности за отпечатване на рекламни материали на ситопечат /шапки тениски фрагчета / , с който рекламните кампании да се забелязват и в тъмното.

     

     

        Светеща боя за цвета - създадена с много любов и предназначене да показва любов ! Служи за нанасяне , както върху естествени , така и върху изкуствени    цветя. С нея могат да бъдат оцветени , както отделни елементи така и цели цветни композиции , които с излъчването на светлина в тъмното , да разтопят        всяко   женско сърце! 

     

     

        Светещи декоративни камъчета - за декорация на аквариуми , саксии , рафтове , за ландшафтен дизайн или каквото Ви роди фантазията!

                   

     

     

      КОЗМЕТИКА

     

       Светщещ лак за нокти -  Както и при светещите бои, така и тук съществуват три продукта: светещ в тъмното лак за нокти, светещ при UV светлина видим лак за нокти и светещ при UV светлина невидим лак за нокти. Тези продукти са особено популярни сред младите хора. С тяхна помощ всеки ,  може да подчертае своята индивидуалност и вкус. Всяка млада дама , ще изглежда добре на работнтото си място ,  с дискретен безцветен лак за нокти , който ги прави добре подържани и оформени . Но след работа, в дискотека или в нощния клуб, ноктите и ще грейнат с невероятна светлина.

                   

       Светещ в тъмното боди арт LUXNOX ® - най атрактивният и забавен продукт ! Създаден за настроение и забава! Достатъчни са само няколко капки нанесени върху Вашето тяло , за да предизвикате интерес в тъмното. Боята не предизвиква алергии ! Напълно безвредна , не дразни кожата ! Лесно се измива с вода . Това я прави използваема и за нанасяне върху дрехи.

     

      Флуоресцентен боди арт LUXNOX ® - не отстъпва по качества на светещия в тъмното , но е с по ярки /неонови/ цветове , който свети само при наличие на УВ светлина! Предлага се в 6 цвята - зелен , син , жълт , оранжев , розов и червен .

     

     

    Паста за матиране на стъкло и мрамор GlassMat

       

    Имаме удоволствието да Ви предложим още един уникален продукт,които на пръв поглед няма нищо общо с по-горе изложените продукти. Глас мат е продукт разработен по най-новите италиански технологии за стъкло и съдове - химическо матиране на стъкло и съдове, стъклени изделия, огледала и керамика. Обикновено хората не знаят как става матирането на стъклото и това е съвсем естествено. Но с помощта на пастата Глас мат и течността Глас мат всеки може сам да го направи.Може би най-голямата уникалност на тези продукти е простота на използването им.С тази паста и течност всеки човек, който има малко сръчност, фантазия и усет към красивото, може да сътвори шедьовър и това не е пресилено твърдение.Вярвам, че всеки, който е работил с пастата и течността глас мат, би го потвърдил. Освен това този продукт разкрива големи възможности и на бизнеса. И накрая, за да не бъда голословен, ще Ви приведа само един пример. Колко време е необходимо върху скучното стъкло да изгрее някаква рисунка. Първо се прави шаблон,времето за неговото изработване зависи от неговата сложност, но ние ще предположим, че се използва готов шаблон - значи са необходими 1-2 минути за неговото залепване върху избраната повърхност .След това 1-2 минути да се отвори и разбърка пастата, ако ползвате паста. За няколко минути ,много внимателно, са нанася пастата върху шаблона.Изчакват се 7-9 минути, след което пастата се събира за повторно използване, а което остане добре, се измива.На края се премахва шаблона и всичко е готово.Сега да сметнем, може да звучи невероятно, но за около 20 минути всеки може да направи матирана рисунка върху избрания от него предмет - стъклена масичка, прозорци, стъклена врата, чаша и какво ли още не.И все пак какво общо има пастата Глас мат със светещите бои? Много просто - боядисайте матираната повърхност със светеща боя и през деня ще имате матирана рисунка върху стъкло, а в тъмнината - светеща.